Vissza a lap tetejére

Max Parketta Kft.

Információ

Földszint / 007, 011

(+36) 23 418 177
(+36) 30 406 3814
http://www.maxparketta.hu
maxparketta@maxparketta.hu

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Szakkereskedésünk már 25 éve foglalkozik minőségi melegburkolatok ( parketta ) értékesítésével. A cég tulajdonosa több mint 25 éve parkettásmester, aki különösen fontosnak tartja, hogy a burkolatok és azok segédanyagai - melyeket hosszú évekre építünk be Megrendelőink otthonába - csakis magas minőségű, ellenőrzött anyagok legyenek. A MAX PARKETTA Kft. 2005. május 5-én megnyitotta exkluzív parketta szaküzletét Törökbálinton a MAXCity Lakberendezési Áruházban.

Üzletünkben különös hangsúlyt fektetünk a kiugróan magas minőségű burkolatok - úgymint az osztrák HAFRO, a svéd KäHRS, a svájci BAUWERK parketták és az egyedülállóan tartós, műanyag és fa kombinációjából létrejött WOODPlastic ® kültéri burkolatok - bemutatására.

Kínálatunk:
  • Minőségi beltéri és kültéri burkolatok széles választéka európai és trópusi fafajokból, különböző méretekben, beltéri ajtók.
  • Megrendelőink részére egy különlegesen kényelmes vásárlást biztosítunk.
  • Szakkereskedésünkben a szakképzett értékesítők segítségével kiválasztott parkettát igény szerint házhoz szállítjuk és a több tíz éves tapasztalattal  rendelkező saját szakembereink nagy odafigyeléssel, igényes munkával, kedvező áron lerakják azt.
Üzleteinkben szakképzett értékesítőink állnak kedves Vevőink rendelkezésére és segítenek az elképzeléseknek és igényeknek megfelelő parkettát választani.

Facebook

Forgalmazott brandek

Bauwerk, Hafro, Kährs, Befag, Mátraparkett, Woodplastic®, Kaindl, Wineo, Krono, Eurowood


Vissza
térkép - Földszint
EN